The best Side of پمپ اسید
The best Side of پمپ اسید
Blog Article
اغلب در صنایع غذایی، شیمیایی، رنگ سازی، داروسازی، رسوب زدایی و … از این پمپ استفاده می شود. ایمنی بالا، عملکرد خوب در انتقال سیالات خورنده و حفاظت از محیط زیست از مهمترین مزایای پمپ ضد اسید است. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کاربرد پمپ پلیمری و مشخصات فنی آن، تا انتهای این متن با ما همراه باشید.
در نتیجه ، تکنسین ها می توانند زمان بیشتری را برای مدیریت سیستم های خود صرف کنند و زمان کمتری را بر روی خود پمپ ها کار کنند.
به همین دلیل سیل وایتون بیشتر برای اسید هایی با خورندگی زیاد مانند اسید سولفوریک مورد استفاده قرار می گیرند و پمپ هایی با این ویژگی را پمپ اسید سولفوریک می نامند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
از این رو نیاز است تا تمامی این اجزا کاملا سالم باشند و به هیچگونه تعمیری نیاز نداشته باشند. از جمله این اجزا میتوان به گزینههای زیر اشاره کرد:
بدیهی است که هیچ پمپ پلیمری گریز از مرکز طوری طراحی نشده است که بدون سیال کار کند. با این حال ، در عمل ممکن است گاهی اوقات این اتفاق بیفتد.
چگونه آچار آلن مناسب را برای تعمیر تجهیزات هیدرولیکی انتخاب کنیم؟
انواع الکترومتور تنوع در برند، خدمات پس از فروش و اصالت کالا را از فیام موتور بخواهید.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
شرکت تکنو پمپاژ ارائه دهنده انواع پمپ مانند: پمپ صنعتی ، پمپ دیافراگمی ، پمپ اسید ، الکتروگیربکس ، الکتروموتور ، پمپ آب خانگی و … می باشد.
نکته بعدی این است که جنس رویه ی این پمپ ها درست مانند پمپ های عادی از فلز و آلیاژ فولاد ساخته شده است و از یک لایه رنگ ضد زنگ نیز استفاده شده است. مسلما تنها عامل نابودی و خورندگی پمپ ها و سایر قطعات از درون این پمپ ها رخ نمی دهد.
هنگام انتخاب پمپهای ضداسید باید چند عامل را در نظر گرفت. به عنوان مثال باید مشخص باشد که مواد انتقالی در صنایع از read more چه نوعی هستند و این پمپ قرار است برای کدام صنایع به کار رود.
در کنار تمامی مزیتهای گفته شده، پمپهای پلیمری میتوانند معایب و ایرادتی نیز داشته باشند که مهمترین آنها شامل مواردی همچون عدم کار کردن بدون سیال، داشتن هد پایین، عملکرد نامناسب در برابر گرما و فشار، عدم کاربرد برای انتقال سیالات ویسکوز و امکان ایجاد تغییر در ساختار فیزیکی سیالات قابل انتقال اشاره کرد.
در پمپ های گریز از مرکز شکل پره پروانه به صورت مورب و شعاعی تراش خورده است و در درون محفظه پمپ قرار گرفته است.